Welkom

Van harte welkom op mijn website!

Mijn naam is Van den Wijngaert Lobke , Lady Chef Gastro-engineering ( opgeleide zorgchef).

Na mijn ervaring in verschillende Europese projecten omtrent eerstelijnsvoedingszorg , dagelijkse voeding in de zorgsector en leidinggevende probeer ik niet alleen chefs maar ook zorgmedewerkers, mantelzorgers en natuurlijk patiënten te inspireren en coachen.

Ik haal mijn kracht uit de juiste puzzel leggen en mensen terug laten genieten van hun maaltijd, ervoor zorgen dat de mantelzorger de handvaten heeft om ook voor een lekkere maaltijd te zorgen.

Het is een privilege om chefs , keukenteams en zorgmedewerkers in de zorgsector te mogen inspireren en coachen. Alsook hen zien groeien en zichzelf naar juiste waarde leren schatten. Nogmaals van harte welkom en wees geïnspireerd!


Aanbod


Smaakcentrum LiveEatTaste

Proefboxen

Online Workshops

Lobkes Babbelbox

Webshop

Recept nodig?

Parlez-vous français?

Oui oui 🤣😉 Het is zeker niet de eerste keer dat we de franse toer opgaan …Maar deze zondag stond LiveEatTaste in de franstalige krant La Libre Toen journaliste Camille Calvier ons contacteerde waren we super enthousiast . Na vele uurtjes bellen en een bezoek in zwijndrecht maakte Camillr een prachtig artikel over hoe we […]

“Cooking is at once child’s play and adult joy.

And cooking done with care is an act of love.”

Craig Claiborne