Live Eat Taste

Van harte welkom op mijn website!

Na mijn ervaring in verschillende Europese projecten omtrent voeding (gewonde dagelijkse voeding) in de zorgsector en als leidinggevende probeer ik niet alleen chefs maar ook zorgmedewerkers, mantelzorgers en zelf de patiënten te inspireren en coachen.

Ik haal mijn kracht uit de juiste puzzel leggen en mensen terug laten genieten van hun maaltijd, ervoor zorgen dat de mantelzorger de handvaten heeft om ook voor een lekkere maaltijd te zorgen.

Het is een privilege om te mogen inspireren en coachen van chefs , keukenteams en zorgmedewerkers in de zorgsector hun zien groeien en zichzelf naar juiste waarde inschatten nogmaals van harte welkom en wees geïnspireerd!

“Cooking is at once child’s play and adult joy.
And cooking done with care is an act of love.”

Craig Claiborne