Studio lief

Voor (on)gewoon lieve kaartjes…

Meet Veronique

Een vrolijke en optimistische en creatieve duizendpoot. Haar tien jaar jongere zelf stopte die creativiteit in koken, is ze gediplomeerd kok (en kelner). #coxydien4life Tijdens één van haar buitenlandse stages voor de hotelschool ontdekte ze haar liefde voor taal.

Haar verhaal

Tijdens de beruchte lockdown zag Veronique een manier om haar passie voor schilderen te combineren met iets waar ze na een paar jaar in mediatoegankelijkheid echt helemaal in gelooft, honderd procent achtersta en iets aan wil bijdragen. Die combinatie werd het maken van wenskaarten en ander drukwerk voor de ‘vergeten’ groepen die soms veel groter zijn dan je denkt. En je kunt het zo gek niet bedenken: Een geboortekaartje met braille? Waarom niet? Iemand feliciteren met zijn nieuwe rolstoel of een hart onder de riem steken bij het starten van een chemokuur, daar horen ook mooie kaartjes bij die je niet zomaar in de supermarkt vindt.

Bij dit alles blijf ze altijd trouw aan enkele basiswaarden: inclusiviteit en toegankelijkheid. Iedereen moet de kans krijgen om de speciale momenten in het leven in de verf te zetten met prachtig vormgegeven drukwerk.

Nu kan je zeggen die coxydiens steunen elkaar gewoon dat is waar en dat is echt een zware cliché maar let’s be honest  …

Deze kaartjes zijn echt geweldig!!!
Ik ben alvast enorme fan en wens Veronique heel veel succes !

Een gedachte over “Studio lief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.